Brandwerend glas

Brandwerend glas wordt ook wel brandvertragend glas genoemd. Steeds vaker wordt dit glas als eis gesteld voor onder andere openbare gebouwen en scholen en dient altijd gestempeld te zijn. Hierdoor kan men zien dat het glas goedgekeurd is. Voor goedgekeurd brandwerend glas bent u bij Van Es Glas aan het juiste adres. Brandwerend glas is een veiligheidsglas met een brandvertragende werking die wordt aangeduid in minuten. Deze zijn vaak 30, 60 of 90 minuten.

Brandwerend glas is in vele soorten leverbaar en kan gecombineerd worden met andere soorten glas, zodat er een soort glas ontstaat dat aan al uw eisen voldoet. U kunt hierbij denken aan een combinatie met bijvoorbeeld inbraakwerend glas of zonwerend glas. Brandwerend glas kan zowel binnens- als buitenshuis worden aangebracht. Voor een goede en optimale werking moeten de kozijnen of deuren waarin het glas is geplaatst natuurlijk ook goed brandwerend zijn. Hou hier rekening mee!

Bent u geïnteresseerd in brandwerend glas? Neem dan contact met ons op en we zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

 

 

brandwerend-glas