Glas in lood

De functie van glas in woningen en bedrijfspanden heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Glas zorgt voor lichtinval, uitzicht en soms ook beveiliging tegen inbraak. Ons bedrijf glashandel van Es is al jarenlang gespecialiseerd in glas en alles wat daarbij komt kijken. Onze ervaren werknemers zorgen altijd voor kwaliteit en goede service. Wij leveren verschillende soorten glas, waaronder glas in lood.

In een aparte werkplaats van van Es glas, wordt vakkundig glas in lood gezet. Zowel voor glas in lood restauratie als nieuw glas in lood kunt u op ons rekenen. Ook kunnen wij glas in lood zo aanpassen, dat het in isolatieglas gemonteerd kan worden. Dat geeft u de uitstraling van glas en lood, maar het comfort van isolatieglas. De ruiten zijn dan gemakkelijk schoon te houden, ze isoleren de warmte en het geluid en ze dienen daarnaast als inbraakpreventie. Wat wij ook kunnen, is de glas in lood panelen verwerken tot zogenaamde voorzetramen. Dit doen we door ze in U-profielen te bevestigen. Kortom, voor reparatie, restauratie en installatie van glas in lood bent u bij van Es aan het juiste adres.

Lijkt dit u wel wat? Glas in lood? Of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan nu contact op met bedrijf glashandel van Es, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

 

 

glas-in-lood