Ventilatieroosters

Van Es glas is 24 uur per dag bereikbaar, levert, monteert, repareert, bewerkt en vervangt alle soorten glas. Wij vinden goede service zeer belangrijk en stellen daarom hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten en service. Van Es glas is al jarenlang gespecialiseerd in glas en alles wat hierbij komt kijken. Wij leveren en plaatsen verschillende soorten glas, maar ook ventilatieroosters.

In woningen maar ook in kantoren zijn twee zaken essentieel voor een gezond binnenklimaat : de luchtkwaliteit en de vochthuishouding. Het is niet voldoende om alleen maar af en toe een raam open te zetten. Dit is namelijk even luchten en dat is niet hetzelfde als ventileren. Alleen als er 24 uur per dag met verse lucht geventileerd wordt, creëert u een optimaal binnenklimaat. Ventileren is de beste manier om geuren, vocht en schadelijke stoffen af te voeren. Dit geeft schimmel geen kans en zo kunnen klachten, schade en reparaties worden voorkomen.

Wij van van Es glas bieden een uitgebreid assortiment van natuurlijke ventilatieroosters. Deze roosters zijn thermisch geïsoleerde draaiventilatorroosters met soft-line design buitenprofiel, geschikt voor elke toepassing en elk type raam. Dus zowel in houten kozijnen als ramen van PVC, aluminium, staal en kunststof.

Zou u ook wel op elk moment van de dag het gewenste binnenklimaat willen? Of zou graag nog wat meer informatie willen? Neem dan nu contact met ons op, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

 

 

ventilatieroosters