Van Es Glas biedt helderheid aan particulieren

U wilt uw woning voorzien van isolatieglas? U wilt uw interieur verfraaien met een glazen douchescherm, keukenachterwand of sfeerverhogend glas in lood? Van Es Glas verzorgt het graag voor u! Wat dacht u van een hardglazen deur als afscheiding tussen de hal en uw woonkamer? Maak gebruik van de ervaring, expertise en lage prijzen van Van Es Glas

Aanbieding:
Complete glazen deur voor € 950,- incl. BTW en montage! (excl. toebehoren)

Van Es Glas werkt volgens het credo afspraak = afspraak. Bij vervanging van het glas in uw woning, worden van tevoren duidelijke afspraken met u gemaakt, de medewerkers zijn volledig op de hoogte van deze afspraken. Tijdens de uitvoering van het werk gaan de medewerkers van Van Es voorzichtig om met uw spullen, zij werken secuur en laten ook alles weer schoon en netjes achter. Het werk zit er pas op als u tevreden bent. Mocht er toch een puntje van kritiek zijn, laat het ons weten! Van Es Glas doet er alles aan om haar serviceverlening zo nodig nog verder te verbeteren.

In de werkplaats zorgt Van Es Glas voor bewerkingen zoals vlak (poly) slijpen, facet slijpen, boren, of ultraviolet transparante verlijming van poten aan uw glazen salon- of eettafel; glas op glas,of glas op metaal, hout en synthetische materialen.

Heeft u een urgente glasschade? Bel naar 070-820 98 02, 24 uur per etmaal bereikbaar.

Impressie