Gezandstraald glas

Van Es is een glashandel bedrijf wat al meer dan 50 jaar gespecialiseerd is in glas en alles wat hiermee te maken heeft. Dankzij onze ervaren en vakkundige medewerkers en de juiste middelen, bent u bij ons aan het juiste adres voor alles wat betreft glas. Wij leveren, repareren, vervangen, bewerken en monteren vele verschillende soorten glas. Zo ook gezandstraald glas.

Met gezandstraald glas bedoelen wij ook wel gematteerd glas. Door onder hoge luchtdruk schurende deeltjes op glas te richten, krijgt het glasoppervlak een mat en doorschijnend uiterlijk. Met het variëren van de grootte van de schurende korrels wordt de structuur en de mate van transparantie bepaald. Ook de tijdsduur van de straling is bepalend voor het uiterlijk van het glas. Dit bepaalt namelijk de diepte van de straling en dus hoe het glas wordt vormgegeven.

Wij bieden u tal van mogelijkheden met gematteerd glas:

  • Een combinatie van volledige transparantie met een doorschijnend effect
  • De keuze in mate van doorzichtigheid en de diepte van de straling
  • Garantie van zowel natuurlijke lichtinval als privacy
  • Het aanbrengen van patronen, motieven en logo’s naar keuze
  • Een antislip-werking op glazen vloertegels en traptreden

Het gezandstraalde, oftewel gematteerde glas is geschikt voor veel verschillende toepassingen zoals scheidingswanden, douchecabines, deuren en naamborden.

Heeft u interesse in gezandstraald glas van van Es? Neem dan nu contact met ons op en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

 

 

gezandstraald-glas