Van Es Glas biedt helderheid aan zakelijke klanten

Van Es Glas heeft een ruime ervaring in kleinschalige nieuwbouw- en grootschalige renovatieprojecten van woningen en de aanpak van winkel- en kantoorpanden. De uitvoering van het werk is professioneel met een perfecte afwerking. Goed opgeleide medewerkers zorgen voor een vakkundige montage, de organiserende en administratieve medewerkers in Den Haag garanderen een vlekkeloos verloop van de behandeling van uw opdrachten.

Het eigen wagenpark is uitgerust met navigatie een track & tracing systeem, dat waarborgt een optimale bereikbaarheid. Met een eigen moderne kraanwagen annex hoogwerker met een haakhoogte van 30 meter hoog is er veel mogelijk, ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Bewerkingen worden uitgevoerd in de eigen werkplaats. Snel en tegen een redelijke prijs.

Milieu
Van Es Glas houdt rekening met het milieu. Zo fungeert de locatie in Den Haag als officieel inzamelpunt voor recycling van vlakglas. Een andere vorm van rekening houden met het milieu is er voor te zorgen dat alles na het werk schoon en netjes achterblijft. De uitvoerende medewerkers werken met een checkkaart; een garantie dat het werk volledig aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

De zakelijke klanten van Van Es Glas:
• Verzekeringsmaatschappijen
• Gemeentes
• Beheermaatschappijen
• Woningbouwverenigingen
• Aannemers
• Interieurbouwers.

Via ons telefoonnummer 070-820 98 02 zijn wij 24 uur per dag bereikbaar!

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?

banner 2.0