Isolatieglas HR

Isolatieglas levert een optimaal rendement. Het voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen van deze tijd en voorkomt een torenhoge energierekening. Er zijn veel verschillende soorten isolerende beglazing, waarbij de isolatiewaarden uiteenlopen. Kijk dus goed welk isolatieglas het beste bij u, uw woning en uw wensen past. Wij zijn u graag van dienst als het gaat om advies over het kiezen van het juiste glas.

Alles is mogelijk op het gebied van isolatieglas. Het is te combineren met bijvoorbeeld aan één zijde gelaagd glas, figuurglas en draadglas. Ook bestaan er verschillende coatings voor zonwering. Ook is isolatieglas te krijgen in iedere vorm: toogmodel, schuine zijde, of een cirkel? Het kan allemaal!

Woont u aan een drukke weg, in de buurt van een spoorlijn of dicht bij een landingsbaan of andere harde geluidsbronnen, dan is isolatieglas het juiste glas voor u! Het dempt het geluid, waardoor u daar geen last meer van hebt. Ideaal toch?

Bent u geïnteresseerd in isolatieglas HR, heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en we zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

 

 

isolatieglas-hr