Spiegels

Spiegels worden meestal gebruikt in ruimtes als de badkamer en het toilet. Maar daarnaast werken spiegels ook sfeer verhogend in uw interieur en dit geeft uw huis een bijzondere uitstraling. De spiegels geven namelijk meer diepte en brengen het gevoel van ruimte in uw kamers. Ook brengen de spiegels meer licht in wat kleinere ruimten.

Bij ons kunt u niet alleen kiezen uit ‘gewone’ blanke spiegels. Wij leveren ook spiegels in diverse kleurtinten zoals grijs, brons of blauw.

Spiegels zijn natuurlijk niet altijd veilig, bijvoorbeeld niet voor kleine kinderen. Daarom bieden wij u onze veiligheidsspiegels. Dit zijn spiegels waarvan de achterkant voorzien is van veiligheidsfolie. Als de spiegel dan sneuvelt blijven de glasscherven bij elkaar plakken aan het folie zodat ernstige schade aan u en uw omgeving kan worden voorkomen.

Nog iets wat wij van van Es u bieden zijn verwarmde spiegels. Spiegelverwarming is een zelfklevende verwarmingsfolie achterop de spiegel. Deze kan direct op een 220V schakelaar worden aangesloten. De verwarming is zelfregulerend waardoor een thermostaat dus onnodig is. De folie kan in natte ruimten zoals badkamers en toiletten ook worden toegepast zonder gevaar.

Heeft u interesse in 1 van onze vele verschillende soorten spiegels? Neem dan nu contact op met van Es, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

 

 

spiegels