Dubbel glas in Wateringen voor minder geluid!

Glashandel van Es is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in alle glas soorten. Of het nu gaat om gehard glas of dubbel glas het team van glashandel van Es staat altijd voor u klaar. Wanneer u dubbel glas nodig heeft in Wateringen kan ons personeel met onze 13 service auto’s een snelle en vakkundige service leveren. Wij vervangen:

 • Dubbel glas
 • Gehard glas
 • Gelaagd glas
 • Ontspiegelglas
 • Figuurglas

Dubbel glasEr zijn verschillende soorten dubbel glas verkrijgbaar.

Het dubbel glas wordt het meeste gebruikt om zijn isolerende waarde. Dit zorgt ervoor dat u veel energie kunt besparen. Ook zijn er nog andere soorten dubbel glas verkrijgbaar zoals geluidswerend en zonwerend dubbel glas. Natuurlijk zorgt het ook voor veel meer warmte en minder geluid. Ook zorgt het voor een betere inbraakbeveiliging in Wateringen . U kunt kiezen voor ventilatierooster waarmee u kunt ventileren zonder risico’s.

Misschien wel het belangrijkste voordeel van dubbel glas is dat het energie besparend is. Dit is niet alleen gunstig voor uw eigen portemonnee maar ook voor het milieu. Wat voor soort dubbel glas u neemt hangt van veel dingen af. Laat u adviseren door glashandel van Es.

Dubbel glas voor een veiliger gevoel in Wateringen.

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring