Geslepen glas, gehard glas, dubbel glas of enkel glas in Den Haag.

Geslepen glas in Den Haag nodig? Van Es glas staat 24 uur per dag voor u klaar. Al vanaf 1954 is van Es glas de glaszetter in de omgeving van Rijswijk. Met onze 13 service busjes staan wij altijd voor u klaar. Wij rijden vanuit verschillende vestigingen voor glasreparatie. Van Es glas levert verschillende soorten glas zoals:

 • Gehard glas
 • Geslepen glas
 • Dubbel glas
 • Enkelglas

Deze glassoorten zoals geslepen glas zijn in verschillende maten verkrijgbaar.

Door de loop der jaren heeft van Es glas een brede klantenkring in geslepen in de plaatsen Den Haag.

Al deze klanten zijn zeer tevreden over onze service en de soorten glas zoals geslepen glas in den Haag. Van Es glas staat klaar voor het leveren en plaatsen van geslepen glas, bewerkt glas, figuur glas en glas in lood. Geslepen glas is in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. In onze werkplaats in Rijswijk kunnen wij alle soorten glas bewerken en repareren.

Naast geslepen glas zijn er ook lijsten en glas in lood verkrijgbaar. Lijsten zijn er in tientallen soorten en kleuren en benadrukken de voorstellen die erin zit. Net als geslepen glas maken en restaureren wij glas in lood in onze werkplaats. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over geslepen glas of onze andere glassoorten kunt u gerust contact opnemen.

Geslepen glas nodig Den Haag? Van Es glas biedt het aan.

d62991f1-eb89-49c7-9bbe-63ff2d4219eb

 

 

 

 

 

 

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring