Glas Service van Es staat 24 uur per dag in Rijswijk voor u klaar!

Ons bedrijf glashandel van Es staat bekend om de snelle glas service en het vakkundige werk. Ons team bestaat uit 20 werknemers die samen zorgen voor deze goede glas service. Onze werknemers werken vanuit de 2 vestigingen van glashandel van Es. Ook beschikken wij over een eigen werkplaats waar alle soorten glas bewerkt en gemaakt kunnen worden. Sinds 2003 zijn wij aangesloten bij de franchise organisatie Service Glasherstel die ook zorgt voor de glas service. Zij garanderen 24 uur per dag klaar te staan voor al uw glasherstel.

Voor al uw glas service staan wij 24 uur per dag voor u klaar.

U kunt altijd terecht bij van Es 24 uurs glas service. Glas is een van de weinige materialen dat zoveel gunstige eigenschappen bezit. Glas is namelijk

 • Doorzichtig
 • Zonnewarmte doorlatend
 • Vlak
 • Krasvast
 • Milieuvriendelijk
 • Bewerkbaar voor allerlei doeleinden

Ook zorgt glas voor meer licht in huis. Gelukkig is glas geen schaars goed, en op veel plaatsen te krijgen. Ook onze glas service in Rijswijk zorgt ervoor dat glas op ieder moment bij u geleverd kan worden.

Weet u niet wat voor soort hard glazen deuren u het beste kunt nemen, of bent u er nog niet helemaal uit wat voor kleuren u wilt samenstellen voor glas in lood? Ook voor vrijblijvend advies staat onze glas service altijd klaar in Rijswijk.

Glas service in Rijswijk? Van Es levert een snelle en vakkundige service.

glas service in Rijswijk

 

 

 

 

 

 

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring