Glasbedrijf in Den Haag

Bent u opzoek naar een geschikt glasbedrijf voor glasreparatie of voor het leveren van glas in Den Haag? Dan bent u bij ons glasbedrijf van Es glas aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruime kennis op het gebied van glas door onze jaren lange ervaring. Als vanaf 1954 is ons glasbedrijf gespecialiseerd in alle soorten glas.

Met meer dan 20 medewerkers en 13 service auto’s staat ons glasbedrijf 24 uur per dag voor u klaar. Vanuit de verschillende vestigingen rijden onze service auto’s naar verschillende plaatsen voor glasreparatie. Ook beschikt ons glasbedrijf over een eigen werkplaats waar allerlei soorten glas bewerkt kunnen worden. Ons glasbedrijf levert verschillende soorten glas zoals;

 • Hardglas
 • Enkelglas

Glasbedrijf van Es levert in en rond de regio Den Haag.Glasbedrijf in Den Haag

Een van de specialiteiten van ons glasbedrijf zijn de hard glazen deuren. Deze zorgen voor een lichtere leefruimte en zijn een verfraaiing voor uw woning. Ons glasbedrijf levert hard glazen deuren op maat en zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Bent u opzoek naar een goed glasbedrijf dan hoeft u niet langer te zoeken. Van Es glas staat voor u klaar!

Glasbedrijf nodig in Den Haag? Van Es glas staat 24 uur per dag voor u klaar.

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring