Glashandel Den Haag staat 24 uur per dag voor u klaar

Heeft u last van glasschade? Wilt u dit zo snel mogelijk laten verhelpen door een glasspecialist in Den Haag? Van Es Glashandel Den Haag staat met meer dan 15 gespecialiseerde medewerkers voor u klaar. Onze glashandel in Den Haag is al sinds 1954 actief in glas voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Door onze service, betrouwbaarheid, vakkundigheid en jarenlange ervaring bent u bij ons aan het juiste adres voor:

 • Glasreparatie
 • Glasbewerking
 • Glasservice
 • Levering van vele glassoorten
 • Woningverfraaiing met glas

Van Es is dé glashandel in Den Haag en staat bekend als een snel en betrouwbaar bedrijf voor levering en plaatsing van glas. Of het nu gaat om dubbel glas of gehard glas, Van Es glashandel Den Haag levert het.

Interieur

Van Es glashandel Den Haag levert verschillende soorten glas voor uw interieur. Wat denkt u van hardglazen deuren als afscheiding tussen hal en woonkamer of kantoorruimte? Of van dubbel glas in al uw ramen? Hardglazen deuren in uw woning zorgen voor meer licht, geven een ruimtelijke werking en zien er ook nog eens chic uit. Daarnaast is dubbel glas zeer veilig. Bij Van Es glashandel Den Haag is dit te verkrijgen in alle maten.

Exterieur

Maar ook voor uw exterieur biedt Van Es glashandel Den Haag glassoorten. Wat denkt u van isolatieglas? Of veiligheidsglas? Van ramen en deuren tot glazen daken, voor alles bent u bij ons op de juiste plek.

Glasservice

Is uw ruit gebroken door storm of inbraak? Van Es glashandel Den Haag vervangt en hersteld alle soorten glas. Is het glas niet meer te herstellen? Dan kunnen wij eventueel noodbeglazing aanbrengen. Door onze ruime voorraad kunnen wij in veel gevallen direct een permanente oplossing bieden.

Glas als decoratie

De functie van glas heeft door de jaren heen een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Glas zorgt niet alleen meer voor lichtinval, beveiliging tegen inbraak en isolatie. Tegenwoordig is enkel glas naar binnen verhuisd als afscheiding of decoratie. Wilt u weten welk glas het beste bij uw woning past? Neem dan contact op met Van Es glashandel Den Haag. Wij verzekeren u van goed advies, een heldere offerte en nette montage.

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring