Glasherstel in Leidschendam? 24 uur per dag door van Es glas.

Van Es glas is al vanaf 1954 gespecialiseerd in allerlei soorten glaswerkzaamheden. Wij beschikken over 20 medewerkers en 13 service auto’s die 24 uur per dag klaar staan voor glasherstel in Leidschendam en andere plaatsten. Vanuit onze vestigingen rijden verschillende service auto’s naar plaatsen voor glasherstel. Ook beschikt van Es glas over een eigen werkplaats waar glasherstel glas bewerking plaat vindt.

Glas herstel doen wij in en rond de regio Leidschendam.

Naast glasherstel staat van Es glas ook klaar voor het leveren en plaatsen van

 • Figuurglas
 • Gehardglas

glasherstelVan Es glas levert ook glasherstel van hardglazen deuren. Hardglazen deuren zorgen voor meer licht en een enorme ruimtelijke werking. Glasherstel van glas in lood is ook een van onze werkzaamheden. Glas in lood is in verschillende soorten verkrijgbaar. Wij maken en restaureren glas in lood in onze werkplaats. U kunt zelf een ontwerp maken en de kleuren uitzoeken zodat u een heerlijk totaal creëert in uw leefruimte.

Voor glasherstel kunt u 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bij ons terecht. Op ieder moment van de dag zorgen wij voor glasherstel in Leidschendam. Bij onze glashandel kunt u vele soorten glas bestellen en laten zetten. Maar uiteraard leveren wij ook specifiek maatwerk. Wanneer u interesse heeft in een van onze glaswerken of glasherstel kunt u gerust contact opnemen.

Glasherstel of glaswerken laten plaatsen door van Es glas in Leidschendam.

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring