Glasschade Den Haag

Is de beglazing van uw woning kapot of beschadigd door een ongeval of inbraak? Glasschade komt altijd ongelegen en is zeer vervelend. Wanneer u te kampen heeft met glasschade in Den Haag is Van Es Glas uw aangewezen partner. Van Es Glas is gespecialiseerd in glasschade in Den Haag en beschikt over een team deskundige glaszetters. Of het nu gaat om glasschade in Den Haag door inbraak, storm of brand. Om uw wooncomfort te waarborgen verhelpen wij uw glasschade direct.

Reparatie en bewerking

Van Es Glas beschikt over een eigen werkplaats waar glas kan worden bewerkt en gerepareerd. Hierbij kunt u denken aan: 

  • Slijpen
  • Boren
  • Verlijming van glas
  • poly (vlak)slijpen

Droomt u van beglazing met afbeeldingen? Logo’s? Of glas in lood? Alles is mogelijk. Daarnaast is onze werkplaats ingericht voor reparatie van glasschade in Den Haag. Herstelwerkzaamheden voeren wij vakkundig en snel uit.

Waarborg uw veiligheid

Wanneer u last heeft van glasschade in uw woning in Den Haag is dit niet alleen vervelend, maar ook onveilig. Voor glasschade in Den Haag bieden wij direct een oplossing tegen inbraak. Wij kunnen in zeer korte tijd na de melding van uw glasschade in Den Haag tijdelijk of permanent herstellen.

24 uurs service

Heeft u last van glasschade in Den Haag? Om wat voor reden dan ook, neem direct contact op met Van Es Glas. Onze 24 uurs service staat direct klaar voor een snelle noodoplossing en/of snel herstel van de schade. Door onze grote voorraad glas kunnen wij kleine reparaties direct uitvoeren. Bij grotere glasschade zetten wij eerst tijdelijke voorzetramen in.

Voor glasschade in Den Haag kunt u Van Es Glas altijd bereiken.