Glasschade laten repareren in Leidschendam? Van Es glas staat voor u klaar!

Heeft u last van glasschade in Leidschendam? Dan bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres. Al vanaf 1954 is ons bedrijf gespecialiseerd in alle soorten van glasschade. Door ons team van vakkundig personeel kunnen wij u altijd van dienst zijn voor glasschade en leveren wij een zeer goede service. Ook beschikken wij over service auto’s die binnen de regio naar allerlei adressen rijd voor glasreparatie.

Naast onze glasservice beschikken wij ook over een eigen werkplaats waar wij glasschade kunnen repareren en bewerken. Voor glasschade staan wij 24 uur per dag voor u klaar wij komen in en rond de regio Leidschendam. Op ieder moment van de dag leveren wij voor u glasreparatie. Naast het repareren van glasschade leveren wij ook allerlei soorten glas zoals hardglazen deuren, glas in lood en lijsten. Hieruit heeft u keuze uit verschillende soorten en maten. Met een hardglazen deur maakt u een bepaalde ruimte veel groter en lichter.

Van Es glas staat 24 uur per dag klaar voor het repareren van glasschade en glasservice.

Bij ons kunt u vele soorten glazen bestellen om uw glasschade bijvoorbeeld te repareren. Ook kunnen wij voor u glas zetten zoal:

 • Enkelglas
 • Draadglas
 • Figuurglas
 • Gelaagdglas.

Glasschade laten repareren in Leidschendam? Van Es glas staat voor u klaar.

Glasschade, hard glazen deuren of glas in lood? Van Es glas levert het allemaal.

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring