Glaszetters in Den Haag

Indien u een probleem heeft op het gebied van glas, wilt u natuurlijk wel dat het zo snel en goed mogelijk wordt opgelost. Voor vakkundige glaszetters in Den Haag en omstreken bent u bij Van Es Glas aan het juiste adres!

De medewerkers van Van Es Glas staan bekend als de beste glaszetters in Den Haag en omstreken. Dit is natuurlijk niet voor niets: sinds 1954 staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor zowel particuliere als zakelijke klanten klaar om glas te bewerken, vervangen en te repareren.

Soorten glas

Van Es glaszetters Den Haag werkt met verschillende soorten glas, zoals:

  • Dubbel glas
  • Isolerend glas
  • Veiligheidsglas
  • Gehard glas
  • Geslepen glas

Glas is een zeer veelzijdig product en kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Afhankelijk van uw wensen en behoefte kan onze glaszetter in Den Haag een glassoort monteren welke bij u past.

De service van Van Es

Maak gebruik van de ervaring, expertise en de lage prijzen van Van Es Glas. Wij nemen graag al uw zorgen over glas uit handen. Samen met u maken we duidelijke afspraken en leggen we alles vast om de opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. De uitvoering van de klus gebeurt precies zoals besproken en zo secuur en accuraat als het maar kan. De klus is pas klaar zodra u tevreden bent met het resultaat! Na afloop zorgen wij ervoor dat alles weer schoon en netjes wordt achtergelaten.

Wij staan niet alleen klaar voor particulieren, maar ook voor zakelijke klanten voeren wij graag elke klus uit. Van Es Glas is uitvoerder van projecten van onder andere gemeentes, woningbouwverenigingen, aannemers en interieurbouwers. Wij van Van Es Glas staan niet voor niets bekend als de beste glaszetters in Den Haag en omstreken!

Meer informatie over Van Es Glas, de beste glaszetters in Den Haag

Heeft u een klus op het gebied van glas en wilt u deze laten uitvoeren door de beste glaszetters in Den Haag? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag waar nodig en staan altijd voor u klaar. Wij zijn te bereiken via ons telefoonnummer 070 820 98 02. Van Es Glas biedt helderheid, voor zowel particulieren als zakelijke klanten!

glaszetters in den haag

glaszetters in den haag