Isolatieglas voor warmte- en geluidsisolatie in Den Haag

Glashandel van Es BV is al sinds 1954 actief in de glasbranche. Wij zijn als éénmanszaak begonnen. Nu hebben wij 20 medewerkers en 13 auto’s verdeeld over twee vestigingen. Wij verzorgen isolatieglas, figuurglas en nog veel meer in Rijswijk en plaatsen in de buurt als Den Haag. Door de jaren heen hebben wij veel expertise op kunnen bouwen en daarbij ook onze klantenkring. Zo behoren tot onze vaste klantenkring verzekeringsmaatschappijen en woningbouwverenigingen. Ook particulieren zijn voor ons erg belangrijk. Veel gevraagde werkzaamheden zijn dan ook het op maat leveren en zetten van isolatieglas in den haag.

Isolatieglas heeft vele voordelen.

Zoals de naam als aangeeft werkt isolatieglas isolerend. Iedereen denkt hierbij aan warmte isolatie, maar dit is niet de enige isolatie die isolatieglas biedt. Als u isolatieglas in uw woning heeft zult u merken dat het ook geluidsisolerend werkt. Daarnaast is er nu ook brandwerend isolatieglas. Dit glas is voor vele gebouwen:

 • Schoolgebouwen
 • Ziekenhuizen

Isolatieglas bieden wij op maat aan in Den Haag. Wij komen eerst langs om alles in te meten, daarna kunnen wij het glas op maat maken.

Isolatieglas in den Haag op maat

isolatieglas in den haag

 

 

 

 

 

 

 

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring