Veiligheidsglas in Haaglanden laat u adviseren door Van Es Glas b.v. !

Ons bedrijf glashandel van Es is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in glas en alles wat daar mee te maken heeft. Met ons team van 20 werknemers en 13 service auto’s zorgen wij altijd voor een goede service. Ons leveren en plaatsen verschillende soorten glas zoals

 • Veiligheidsglas,
 • Glas in lood,
 • Geslepen glas
 • Hardglas deuren en puien
 • Houten en Aluminium lijsten

Voor veiligheidsglas kunt u zich goed laten adviseren bij van Es.

Er zijn veel verschillende soorten veiligheidsglas met elk zijn eigen eigenschappen. Het kenmerk van veiligheidsglas is dat het breukgedrag heel anders is als bij gewoon glas. Wanneer veiligheidsglas breekt gaat dit gepaard met een hele hard knal. De kans op letsel is minimaal omdat het glas in hele kleine stukjes valt. Als deze stukjes toch aan elkaar blijven kleven, vallen ze direct uit elkaar als ze met iets in aanraking komen. Veel mensen kiezen voor veiligheidsglas omdat de verwondingen veel kleiner zijn door het verbrokkelen van het glas. Eigenlijk is veiligheidsglas gehard glas dat volgens bepaalde normen wordt gemaakt.

Wanneer u geïnteresseerd bent in veiligheidsglas kunt u zich goed laten adviseren voor van Es. Wij gaan samen met u opzoek naar het beste glas en zorgen voor een zeer goed resultaat.

Veiligheidsglas voor een minder grote kans op verwondingen in Haaglanden.

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring